БФС удари клубовете с такса "Боби"

11:07
БФС удари клубовете с такса "Боби"

Глобиха Берое с 5000 лева след отказ да бъде свален плакат с надпис: "БФС оставка!". Такса "Боби" вече е в ход. Викаш на стадиона срещу него и БФС - глоба, издигаш транспарант срещу него и БФС - глоба, отказваш да свалиш транспаранта - още по-голяма глоба. Такива вече ги вършат във футболната ни централа, след като народът въстана срещу тях и на много стадиони в България се появиха плакати против Борислав Михайлов и БФС, придружени с обидни скандирания, пише "Тема Спорт".

След последния кръг в Първа и Втора лига ДК наложи вчера глоби на обща стойност от 9250 лева заради "скандирания и издигане на плакати с нецензурно и обидно съдържание". По сезиране от комисия "Етика и феърплей" изгърмяха цели 5 клуба - ЦСКА, Славия, Берое, Левски и Ботев Враца. Тимовете от елита са глобени с по 1000 лева, а врачани с 250 лв.

Нещо повече, Берое отнесе и още 5000 лева заради отказ да се изпълни нареждане на делегата, който е поискал сваляне на плакат срещу БФС. В сектор В на стадиона под Аязмото бе опънат огромен транспарант, който гласеше: "Каква съдба - да си слуга на Домус ага... БФС оставка!". Явно някои бързо са се припознали...

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
27.09.2017 11:36

Мишки... Къкво 'нецензурно' има в последния текст? "Каква съдба - да си слуга на Домус ага... БФС оставка!" Истината вече трябва да се цензурира.... Демократична държава сме, няма що.