Феновете на най-слабия отбор в света протестират...след трета поредна победа

15:41
Феновете на най-слабия отбор в света протестират...след трета поредна победа

Феновете на бразилския клуб Ибис, известен като най-слабия отбор в света, са крайно недоволни от факта, че отборът им започна да побеждава. Грозните загуби са запазена марка на Ибис и отборът дори е вписан в "Гинес" като най-слаб в света, а на екипите на играчите е изписано "Peor Time do Mundo" (най-лошият тим в света).


Ибис се подвизава във втора дивизия на щата Пернамбуко и наскоро записа трета поредна победа, с което изравни най-доброто постижение в клубната си история, датиращо от 1997 г. Още една победа в следващия мач срещу Лимоейрензе ще стане рекордна за отбора на Ибис, а неговите запалянковци са притеснени от това.


Сега те са подготвили банери с надписи "Искаме загуби!!!" (Queremos derrotas), чрез които на следващия двубой ще призоват футболистите отново да почнат да падат. Ако това не се случи, феновете наистина ще се разгневят и ще започнат да искат треньорски глави и други рокади в клуба, та дори и смяна на президента. Преди години от Ибис поканиха Ромарио да поиграе при тях и да стигне до мечтаните 1000 гола във всички турнири. Легендата обаче не прие "предизвикателството" да приключи кариерата си в най-слабия отбор в света.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация