Белчев: Трябва да си вземем поуки

17:46
Белчев: Трябва да си вземем поуки

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев не бе доволен от равенството 2:2 срещу Етър, което прекъсна серията от осем поредни победи на тима му.

"За съжаление днес не ни се получи играта. Хиксът е най-нормалният резултата от видяното на терена. Не успяхме да държим топката, не използвахме достатъчно фланговете и от там дойдоха проблемите за нас. Нямахме търпението през първата част да задържим топката и това ни създаде неприятности. Бяхме подготвени и не бяхме изненадани от това, което демонстрира Етър. През по-голямата част от мача, седяхме далеч от противника, играехме бавно, така дойдоха проблемите и предимството на моменти на Етър. Не трябва да ни стъписва, че допуснахме бързо изравняване за 1:1. Трябва да сме подготвени за всякакви ситуации. Не можем винаги след първи гол, да вкарваме и втори", сподели Станчев.

След осем поредни победи армейците не спечелиха, а сега рискуват да загубят и първото място в класирането. "Надявам се да ни подейства положително. Трябва да си вземем поуки, да работим, да гледаме напред. Трябва да продължим по-същия начин, като всеки мач да гоним победата", категоричен е треньорът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация