Ето кои са петимата играчи на Байерн, изгонили Анчелоти

19:40
Ето кои са петимата играчи на Байерн, изгонили Анчелоти

Най-тиражният европейски вестник "Билд" разкри кои са петимата футболисти на Байерн Мюнхен, които се настроиха срещу уволнения в четвъртък треньор Карло Анчелоти.


За броя на звездите, които вече не можеха да водят нормална комуникация със специалиста, загатна президентът Ули Хьонес, но той не посочи конкретни имена.


Според изданието Карлето е развалил своите отношения с Матс Хумелс, Джером Боатенг, Томас Мюлер, Ариен Робен и Франк Рибери. Всеки един от тях минава за тартор в съблекалнята, което "изяде" главата на италианеца.


Интересното е, че първи против треньора се изказа Мюлер, който остана резерва във втория кръг на Бундеслигата срещу Вердер Бремен и след мача попита иронично "Какво трябва да покажа, че да бъда титуляр".


При победата срещу Андерлехт с 3:0 Рибери реагира бурно при смяната си и захвърли своята фланелка на пейката. С което демонстрира, че Анчелоти е поредният треньор, с когото влиза в остър конфликт.


Джером Боатенг остана извън групата за мача с ПСЖ, а Рибери и Матс Хумелс търкаха пейката от началото до края. Ариен Робен влезе като резерва при разгрома 0:3 от парижани, а след мача загадъчно заяви, че няма да коментира избора на титулярен състав, защото в момента "всяка дума ще дойде в повече" и че "точно сега Байерн не се нуждае от напрежение".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация