Тунис - Сенегал - миролюбиво равенство

21:51
Тунис - Сенегал - миролюбиво равенство
В поредния мач от турнира за Купата на Африканските Нации отборите на Тунис и Сенегал предложиха не лош футбол за зрителите, който бе подплатен от четири попадения.

Крайният резултат е напълно логичен с оглед събитията развали се през деветдесетте минути на мача.

Началото бе повече от успешно за символичните домакини, които чрез Исам Жемаа излязоха едни гърди напред (1:0). Мачът се развиваше на приливи и отливи и когато всички очакваха последния съдийски сигнал за първото полувреме футболиста на Сент Етиен, Баял Сал остана сам срещу тинизийския страж и изравни за един на един.

Второто полувреме протече в по-голямата си част под диктовката на Сенегал, но редицата пропуски лишиха отбора от победата и трите точки. Все пак в 65-ата минута Диоманси Камара съумя да изведе своите съотборници напред в резултата, но осемнадесет минути по-късно чрез силен удар от около двадесет и пет метра играча на Тунис, Трауи  изненада Тони Силва и донесе точката за своята страна. Това бе и първото равенство на турнира.

 В другия мач за деня домакинът Южна Африка постигна също равенство, което дойде едва в 88-ата минута. Дело на попадението за домакините бе Хеерден.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация