Барса си хареса резерва на Юнайтед

12:50
Барса си хареса резерва на Юнайтед

Каталунският колос Барселона има амбициозна цел за следващия трансферен прозорец, но тя не е свързана с желания през лятото Филипе Коутиньо, съобщава местният водещ спортен всекидневник “Мундо Депортиво”. Медията информира, че ръководството на “блаугранас” се е насочило към неочакван млад флангови нападател - Антони Марсиал, за когото Манчестър Юнайтед плати 51 милиона паунда на Монако в последния ден от трансферно лято 2015.


Основание за оптимизъм дава фактът, че французинът не е твърд титуляр под ръководството на Жозе Моуриньо и специално този сезон има по-малко мачове от Маркъс Рашфорд. Също така не е тайна, че Специалния има прекалено много опции на офанзивните постове зад централния нападател Ромелу Лукаку - освен Марсиал, са Хенрик Мхитарян, Джеси Лингард, Рашфорд и Хуан Мата, а пък Златан Ибрахимович ще бъде готов за игра през следващата година.


Барселона харесва Марсиал, защото е все още доста млад - на 21 години, като той може да бъде много по-солидна алтернатива на Усман Дембеле от Жерард Деулофеу.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация