Велизар Димитров: В Лондон беше грандиозно (видео)

18:33
Велизар Димитров: В Лондон беше грандиозно (видео)

Червената легенда Велизар Димитров, който в момента е главен скаут на първия отбор на ЦСКА, разказа подробности за посещението си в Лондон, където преди дни беше официално открира ДФА "ЦСКА Лондон".

Димитров и административният директор на ЦСКА Милко Георгиев бяха специални гости на откриването. Бившият футболист сподели, че все още е под влияние на емоците, които е изпитал по време на престоя си на Острова. Той разкри, че не е очаквал такова грандиозно посрещане от домакините и благодари на директора на неделното българско училище "Букваран" - Григор Григоров и основателя на Академията Кирил Иванов за гостоприемството и показаното уважение към него и Георгиев.

Велизар Димитров с вълнение разказа, че е усетил цялата любов на децата и е виждал пламъка в техните очи, когато те са говорели за ЦСКА. Той е впечатлен от всички привърженици и заяви, че в Лондон има огромна червена общност. 

Главният скаут с усмивка сподели, че децата от Академията мечтаят един ден да играят не в Челси или Ливърпул, а в първия отбор на ЦСКА.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация