Зидан с рекорд в първите си 100 мача на пейката

15:07
Зидан с рекорд в първите си 100 мача на пейката

Зинедин Зидан ще запише днес мач №100 като треньор на Реал Мадрид при гостуването на Хетафе. Зизу вече регистрира рекорд като треньора с най-малко загуби за този период в цялата история на кралския клуб, дори и при поражение днес. В първите си 99 срещи френският специалист е допуснал само 8 поражения при 17 равни и 74 победи. Въпреки всичките си успехи като треньор на „Бернабеу", Зидан обяви, че не счита себе си за нещо повече от служител в клуба. 

"Сърцето ми е бяло. Сега съм тук, а така беше и като играч. В края на договора ми като футболист получих много оферти от други отбори, но аз бях категоричен, че не искам да ходя никъде. Така е и сега. Искам да продължа да се възползвам от това, което имаме тук", отговори наставникът на Кралския клуб на въпрос дали би водил Барселона. 

Той уточни, че Гарет Бейл пропуска двубоя с Хетафе заради контузията си, но не пожела да коментира защо уелсецът толкова често страда от травми, нито пък да говори за спекулациите около бъдещето му в Реал: "Не съм лекар, нито пък физиотерапевт, за да си давам мнението. Имам пълно доверие в хората, които работят тук, но самият аз не мога да сторя нищо повече. Гарет страда най-много от всички".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация