Боби Михайлов: Дано Италия ни подцени

10:45
Боби Михайлов: Дано Италия ни подцени
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов допуска, че има вероятност Италия да ни подцени и това може да помогне на България да вземе така ценните три точки в Торино.

"Играем срещу световния шампион, но се надявам да победим. Италия е фаворит и може да ни подцени, като така шансовете ни за спечелване на мача стават по-големи. Момчетата знаят срещу кого играят, осъзнават важността на мача и са наясно какво се иска от тях. Все пак не бива да забравяме, че Италия обикновено побеждава с толкова, колкото и трябва. "Скуадра адзура" знае как да вземе това, което иска. Надявам се и с минималното 1:0, но да победим ние. Не трябва да допускаме грешки, каквито направихме през първата част на мача с Черна гора", заяви Михайлов на летище "София" преди отпътуването на тима за Торино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angel_hi
08.09.2009 12:17

Можем да бием Италия или поне да се представим добре и се надявам утре с 3-те 9-ки да победим не толкова добре представящите се италиянци не са по-добри от нас.

red_devil_84
08.09.2009 12:11

аз ако бях шеф на бфс щях да обедя италянците да паднат та ние да сме на 2 ро място и така да имат по малка конкуренция на световното в наше лице

IDIMDI
08.09.2009 11:26

С поредното си изказване г-н Боби доказва,че е крайно време да се захване с нещо различно от футбол.Един отбор първо трябва да се надява на играта си а след това да очаква евентуални грешки на съперниците си.Въпреки всичко ние ще стискаме палци и ще очакваме поредното чудо, колкото и малко вероятно да е това.