Сираков: Ще направим всичко възможно, за да победим

12:37
Сираков: Ще направим всичко възможно, за да победим
Отговорникът за националните отбори на България Наско Сираков се надява италианците да подходят твърде високомерно и да ни подценят в утрешната решителна квалификация в Торино.

"Очаквам да стане много труден мач. Ако кажа, че ще победим Италия, със сигурност ще бъде смешно. Но ще направим всичко възможно да победим. Успехът на Италия е толкова нужен, колкото и на нас. Ако вземат трите точки, биха си осигурили първото място в групата. За да постигнем победа ни трябва един нов "Свети Емил\', както през 1993 година, когато отстранихме Франция и се класирахме на Световното първенство. Надявам се съдбата да ни върне това, което ни взе срещу Италия през 1994 година на полуфинала. Разбира се не можем да разчитаме само на съдбата, трябва да разчитаме предимно на собствените си сили. Имаме добри футболисти, които могат да решат всеки един мач. Трябва обаче да сме безгрешни в отбрана и да не допускаме пропуски. Надявам се италианците да се отнесат много високомерно и да ни подценят. Оптимист съм, че ще направим всичко възможно и ще подходим по най-добрия начин. Оттам нататък – каквото сабя покаже", сподели Сираков на летище София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kitrin
08.09.2009 14:14

да ще се помъчите ама сме слаби колкото ид а с емъчим толкова са ни вазможностите... и ще загубим пък и да спечели фаида няма само ще ние яд след това защото пак няма да се класираме с 5 X не стаа работата *stop*