Конте: Никога не съм се страхувал от уволнение

12:02
Конте: Никога не съм се страхувал от уволнение

Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че не се страхува от уволнение, въпреки незадоволителното представяне на "сините" в последно време.


Вчера шампионите победиха Уотфорд с 4:2, като успяха да осъществят пълен обрат.


"Има напрежение, но не този тип напрежение. Ако клубът реши да ме уволни, това изобщо не ме притеснява. Аз вярвам в това, което правя и се опитвам да давам най-доброто за клуба. Това правех и през миналия сезон, това правя и сега. Затова никога няма да се притеснявам от уволнение - никога", заяви Конте.


"Когато се налага да играеш три мача на седмица с едни и същи играчи, понякога трябва да взимаш трудни решения. Понякога те дават резултат, друг път - не. Днес имах късмет. Ако сравним този сезон с миналия, Миши не играе толкова много. Срещу Кристъл Палас той не бе на ниво, но това важи и за всички останали. Днес той имаше страхотно включване и се надявам да продължи в същия дух", каза още италианецът.


"Да се измъкнеш от такава трудна ситуация те прави по-силен. Губехме с 1:2 и се намирахме в неприятна позиция, една от най-лошите. Затова бе много важно да обърнем нещата. Това показва, че имаме футболисти с огромно желание за победа, които не се примиряват с такава ситуация", заяви Антонио Конте.

 

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация