Обещаха премии на ЦСКА за бой над Левски

14:44
Обещаха премии на ЦСКА за бой над Левски
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че новият спонсор ще отпуска пари за премии при успех на "червените" срещу вечния съперник Левски.

"Влизането в групите на Лига Европа беше част от договора. Има специални бонуси за спечелване на Купата на България, за влизане в Лига Европа, за победа над Левски. Има доста бонуси. Това е част от маркетинга. Имаше и други компании, с които преговаряхме, но това беше в много ранен етап. Най-дълго и постоянни преговори имахме с Глобул. Напредват преговорите за концесия за терените на Панчарево и "Българска армия". Ние сме единственият клуб, който няма бази и плаща наеми. Този проблем ще бъде решен до края на годината", заяви Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
08.09.2009 19:23

Какви премии,какви пет лева?Нали напролет пак щеси обърнат джобовете и ще започнат да плачат.Само можем да гадаем какво ще заложат ,и в коя банка?Сашо Апашо колко пъти залага Кремиковци, докато накрая него закриха.Срамота,заради тях затвориха гордостта на соца и оставиха хиляди хора безработни! *sad*

nasran_chorbar
08.09.2009 15:51

Обещават,ама който си иска премията,ще трябва да ги осъди *joking*

fggg
08.09.2009 15:27

Боже господи, тия боклуци само предизвикват съдбата-Лепирали смотаНЯЦИ СА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ИМ

Kalinho
08.09.2009 15:11

те могат да обещават такива премий ама все не ги дават *smile*