Анчелоти обясни защо остава без клуб до края на сезона

23:12
Анчелоти обясни защо остава без клуб до края на сезона

Карло Анчелоти разкри защо беше уволнен от Байерн Мюнхен и какво възнамерява да прави до края на кампанията. Карлето беше освободен от кормилото на Байерн през септември, но ще получава обезщетение от баварците до юни, когато официално изтича договора му с германския гранд.


"Клубът вече не вярваше в моята работа и за мен идва времето да гледам само напред. Сега имам време, за да гледам футбол на спокойствие. Търся нови възможности, но не в момента. Договорът ми с Байерн изтича в края на сезона и след това съм готов да изслушам нови оферти", коментира Анчелоти пред "RadioUno".


"Искам сериозен проект, в който ще разполагам с време и спокойствие, макар че съм наясно, че няма да е лесно. Ще чакам предложения и ще подбера най-подходящото."


"Висшата лига е много интересна. Атмосферата там е невероятна, макар че и в Бундеслигата стадионите са страхотни. Всеки ден има спекулации за бъдещето ми - Хърватия, Китай, Евертън, Челси. Не искам да разочаровам моя приятел Антонио (б.р. Конте, мениджър на Челси). С него си говорим често", добави специалистът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация