"След 4-5 години никой няма да помни, че съм бил мениджър на Челси"

18:13
"След 4-5 години никой няма да помни, че съм бил мениджър на Челси"

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо обвини критиците на "червените дяволи" в двоен стандарт.


Както е известно, възпитаниците на Специалния бяха критикувани за начина си на игра срещу Ливърпул и Тотнъм, но португалският мениджър смята, че футболистите му е трябвало да бъдат хвалени за това, че не са допуснали гол в шест от последните си седем мача.


“Не искам да коментирам, защото това не е моя работа. Понякога мисля, че трябва да кажа нещо, но след това се успокоявам и решавам да не го правя, сподели Моуриньо. -  Подобни представяниея на някои отбори са описвани като магически, демонстрация на блестяща тактика и фантастично представяне на играчите. За други отбори този начин на игра е описван като консервативен, негативен - толкова много прилагателни. Например, Тотнъм победи Ливърпул с 4:1 и Реал Мадрид с 3:1, но не вкара гол срещу Манчестър Юнайтед, така че ние заслужаваме признание.”


В неделя Жозе ще се завърне на “Стамфорд Бридж”. Португалецът е играл на лондонския стадион с Интер и Юнайтед, но признава, че все още за него е странно, когато се връща там. “Трябва да призная, че е малко по-различно, но аз искам са спечеля. Голям мач е, защото те са шампиони. След две години ще е още по-естествено, а след четири-пет години никой няма да помни, че съм бил мениджър на Челси”, коментира Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CFC_H_A_Z_A_R_D
03.11.2017 08:37

Остей ги грешките.Аз пък НИКОГА няма да ЗАБРАВЯ,че беше наш треньор просто е направил прекалено много за да се забрави.Винаги е ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО!!!

Ivan017
03.11.2017 02:48

Ще помоля от УЙнър да откриете грешката... грешките са допустими но при вас са всеки ден, а че прецакахте сайта от много време насам, също си остава на лице...

“Трябва да призная, че е малко по-различно, но аз искам са спечеля. Голям мач е, защото те са шампиони. След две години ще е още по-естествено, а след четири-пет години никой няма да помни, че съм бил мениджър на Челси”

brickbat
03.11.2017 03:19

Аз съм виновен, защото им написах коментар да пускат по задълбочени теми. Досега копираха спортал и Гонг, а явно че след моя коментар почнаха с гугъл транслейт да копират английски статии.