Белчев преди Лудогорец: Мач като мач (видео)

18:25
Белчев преди Лудогорец: Мач като мач (видео)

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев направи интересна прогноза преди утрешния двубой с Лудогорец. Специалистът изрази мнение, че ако футболистите му демонстрират самочувствие и покажат колектив, няма да имат проблеми срещу орлите в Разград. Също така Белчев смята, че играчите му са най-добрите в България.

"Мач като мач. Очаквам да покажем едно добро лице, имам предвид по-различно от последните мачове, и да имаме повод за радост. Имаме стратегия за провеждане на мача. Надявам се да се спазват тактическите указания. Сигурен съм, че футболистите ще спазват изискванията и ще се поздравим с успех."

"В последните мачове стояхме по-добре от Лудогорец на терена. В някои не ни достигна късмет, а в други - самочувствие пред гола. Трябва да бъдем един здрав отбор, да имаме самочувствието на добри футболисти и най-важното е да покажем колектив. Ако го направим, няма да имаме проблеми."

"След победата над Славия футболистите малко се успокоиха. Седмицата прочете на добро ниво и сме готови за мача. Проблемите са свързани с Божидар Чорбаджийски, който остана в София. Получи там стара травма, която се възобнови. И Енрике тренира двуразово, но индивидуално. Най-вероятно ще остане извън групата. Всички други са здрави и очакваме с нетърпение мача с Лудогорец. Оптимист съм. Вярвам на всеки един от момчетата. Те знаят, че са най-добрите футболисти. Само трябва да го покажат като колектив. Мисля, че няма нужда от много приказки и да говорим с красиви думи", каза Белчев пред cska.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация