Бивш играч на Интер все още е вариант за Левски

13:39
Бивш играч на Интер все още е вариант за Левски

Сръбското ляво крило Ален Стеванович все още е вариант за Левски, твърди самият футболист, който има договор с Партизан до края на сезона, но не е влиза в сметките на белградския гранд.

26-годишният Стеванович, който е играл в школата на италианския Интер, беше пред трансфер на "Герена" през август, но преминаването му беше осуетено поради медицински причини.

Левски ме покани треньорът Делио Роси, който добре познава качествата ми от времето, когато бях в Италия. Не е тайна, че бях 3-4 дни в София, но заради скептичността на клуба, защото не бях играл от март, трябваше да премина допълнителни медицински изследвания. Тестовете потвърдиха, че ми трябва още месец, за да бъда в топ форма, а на тях им трябваше футболист, който да е готов да заиграе веднага. Договорихме се да изчакаме", коментира Стеванович.

"Отидох в България с разрешението на Партизан. Нещата не се получиха и логично се върнах. Имам договор с "черно-белите" до края на сезона. Мисля, обаче, че не съм картотекиран. Какво да направя. Тренирам и чакам. Тежко ми е, защото нито една тренировка не може да замени мачовете", каза още той.

Стеванович призна, че не тази етап няма нови контакти с клуба от "Герена".

"Нямам контакти с Левски, но нещо може да изскочи. Засега, обаче, няма нищо конкретно. За мен най-важното е, че вече съм напълно здрав.Тренирам нормално от повече от месец и не чувствам никакви болки. Контузията вече зад гърба ми. Сега искам отново да започна да играя", каза още атакуващият халф, който има три мача за националния отбор на Сърбия.

В кариерата си Стеванович има 111 мача в италианския футбол със 7 гола и 16 асистенции за отборите на Торино, Палермо, Бари и Специя в периода 2010-2015 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари