Владо Николов: Монтана игра с по-малко грешки в решителните моменти

10:17
Владо Николов: Монтана игра с по-малко грешки в решителните моменти

Старши треньорът на ВК Левски Владимир Николов изрази мнението си относно причините за загубата от Монтана. Късно снощи „сините” отстъпиха с 2:3 в зала „Младост”, съобщи сайтът на BGvolleyball.com. Най-коментираната ситуацията след двубоя бе тази, при която заради грешка в нареждането Монтана загуби 6 точки в началото на четвъртия гейм.

„Грешка в подреждането имаше. Там грешката е на Монтана. Не искам да говоря за съдиите. Те направиха грешки, но те ако са направили 5 грешки, ние направихме 35. Така че това, с което съдийските решения повлияха на мача, е, че изнервиха играта. Не смятам в никакъв случай, че това е причина Монтана да спечели. Монтана спечели, защото игра с по-малко грешки в решителните моменти”, каза треньорът на Левски.

„Монтана игра точно по начина, по който ние очаквахме. Проблемите дойдоха от непрецизни отигравания на елементарни ситуации на мрежата. Трябва да работим върху това да играем по-стабилно. Горещо се надявам с картотекирането на Банов това да стане, да се повиши конкуренцията в отбора и да показваме това, което можем. Имахме много, в над 20 елементарни ситуации, в които трябва да направим неща, които правим по стотици пъти на ден, и не ни се получаваха”, каза още Николов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация