Гигс: Юнайтед можеше да вземе Жезус и Мбапе на безценица

13:32
Гигс: Юнайтед можеше да вземе Жезус и Мбапе на безценица

Легендарният бивш играч на Манчестър Юнайтед Райън Гигс направи много любопитно разкритие, касаещо двама от най-перспективните нападатели в световния футбол - Килиан Мбапе и Габриел Жезус. Уелсецът разкри, че е наблюдавал отблизо двамата преди близо три години, когато бе асистент на Луис ван Гаал в Манчестър Юнайтед. Гигс е посъветвал клуба да вземе и двамата, които по онова време според него са щели да струват само няколко милиона паунда. От "Олд Трафорд" обаче не са се вслушали в съветите му. 

"Наблюдавах Габриел Жезус преди три години. Следих изявите и на Мбапе за повече от година. Бяхме заедно с шефа на скаутите и нямах никакви съмнения. Ситуацията просто бе "вземете ги". Това щеше да ни струва около 5 милиона паунда или нещо подобно - взимаш ги, след това ги връщаш обратно под наем. В това отношение можеше да бъде свършено нещо повече. Знам как трябва да изглежда един играч на Манчестър Юнайтед", заяви Гигс. 

Червените дяволи обаче не се вслушаха в съветите му и сега Габриел е един от ключовите играчи на градския враг Ман Сити, докато Мбапе бе купен за главозамайващите 180 милиона евро от ПСЖ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

United9
24.12.2017 14:03

Точния човек за треньор на Юнайтед само да му се даде време :)