Клоп: Нашата идентичност е да печелим

12:39
Клоп: Нашата идентичност е да печелим

"Може би е по-важно от всякога, че като клуб, екип и поддръжници, ние осъзнаваме важността на непрекъснатото развитие, което търпим", това сподели мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп.

"Никой тук никога не признава загубата, докато все още звучи последната камбана на последния кръг, но е безспорно, че Манчестър Сити е в много добра позиция. Но също така е от голямо значение, че никой от нас не би използвал това като оправдание. Напротив. Ние сме за напредъка и развитието на клуба. Имаме трофеи, за които да се борим и дадени цели, които ще се опитаме да постигнем", коментира още немският специалист.

"Да, ние работим всеки ден, защото обичаме футбола и всички ние вярваме в играта по един авантюристичен, положителен начин. Но това е само част от това, което всъщност е Ливърпул."

"Нашата идентичност като индивиди, като отбор и като клуб, е да печелим. В края на годината ще се върнем към това, което сме свършили през изминалите 12 месеца заедно. По-важно е обаче да погледнем към това, което трябва да постигнем заедно. Трябва да анализираме случилото се, както и да се поучим от последната година, за да я използваме в наша полза за това, което всъщност ни предстои.'

"Имам огромно доверие към невероятните играчи и екип, който имаме. Те са в комбинация с една невероятна подкрепа, която получаваме във всеки един мач от нашите фенове. Това ми дава увереност, че следващата година ще бъде още по-добра", обобщи мениджърът на Ливърпул.

Днес от 19:30 часа българско време играчите на Клоп приемат Суонзи в двубой от 20-ия кръг на Висшата лига. На този етап в Премиър Лийг червените заемат четвъртото място в класирането с актив от 35 точки, изоставайки на цели 20 пункта от лидера Манчестър Сити.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари