Моуриньо нападна лондонските грандове и Сити: Никой от тях няма история като нашата

12:16
Моуриньо нападна лондонските грандове и Сити: Никой от тях няма история като нашата

Както обикновено след издънка на Манчестър Юнайтед, Жозе Моуриньо обича да напада своите противници и да търси вината за провалите на червените дяволи именно в тях. В първото си интервю след 2:2 срещу Бърнли Специалния бе спокоен и дори похвали своите момчета: "Доволен съм от играта, начина, по който опитахме да се върнем след 0:2. Мога само да похваля духа и реакцията на момчетата. Заслужавахме да победим, те минаха центъра едва два пъти". 

По-късно обаче Моуриньо включи на познатата предавка и започна да атакува всички съперници на Юнайтед във Висшата лига с изключение на Ливърпул. Също така Специалния направи тънък намек на Ед Уудуърд, че иска повече средства за трансфери, с които да може да се бори със Сити. Ето и част от тирадата на Жозе: "Когато говорите за голям клуб, имате предвид историята му. Едно е да си голям клуб, съвсем друго е да си голям отбор. Например Тотнъм. Шпорите никога не са задължени да спечелят Висшата лига. И нормално, това не е клуб с история като нашата. Същото важи и за Арсенал и Челси. При Сити положението е малко по-различно, но и те нямат като нашата история. Ние се намираме във втория сезон на процеса да се опитаме да изградим един тим, който сега не е най-добрият в света. Момчетата правят всичко по силите си и се справят добре. За последните две срещи имахме повече от 15 положения за гол, а в същото време допуснахме 3 лайняни попадения. Някак си не спечелихме. Откакто съм в Юнайтед, похарчихме доста средства, но това не е достатъчно, наистина трябва повече. Сити например си купува крайни защитници на цената на нападатели". 

По този начин Моуринньо явно смята, че 286-те млн. паунда, които бяха похарчени от Юнайтед след неговото идване, не са достатъчни. За справка Сити даде 403,8 млн. паунда за нови попълнения, след като Гуардиола акостира на "Етихад".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
28.12.2017 18:12

Едно време се смяхме на Пуул като свършваха 6-ти и казваха: 'Да, ама ние имаме история!'.... до къде стигнахме.......

velichko83
28.12.2017 14:53

Много си прост жОЗЕ. Те щото предиедин сезон Лестър похарчиха милиони ъа станаха шампиони. Тебе някой те е набедил за треньор и ти си си повярвал.Арсенал бил клуб без история. То пък като Нотингам са са с история да на би да са силен отбор. Простотията и завистта ти нямат край. Ще каже човек, че с с български корени.