Реал се надцаква с Барса за бранител на Юнайтед

14:40
Реал се надцаква с Барса за бранител на Юнайтед

Ръководството на Реал Мадрид смята да се включи в надцакването за защитника на Манчестър Юнайтед Дейли Блинд, съобщава "Don Balon". Футболистът попада в трансферните планове и на Барселона. Блинд е считан за идеалния заместник на Хавиер Масчерно, който се очаква да напусне каталунците в най-скоро време и да поеме в посока Китай.

 

Според медиите в Испания именно президентът на “белите” Флорентино Перез настоява за привличането на 27-годишния футболист, чийто контракт изтича през идното лято.


Както е известно Блинд вече е в черния списък на мениджъра на “червените дяволи” и по всичко изглежда, че нов договор няма да му бъде предложен. Това означава, че той ще бъде свободен да напусне тима необеспокоявано само след няколко месеца.


Възможно е манчестърци да активират клаузата, която е записана в договора на Блинд и да удължат договора му с още една година, за да приберат поне някаква трансферна сума за него през летния трансферен прозорец. Пред каталунците обаче ще стои още една опция, която включва размяна на футболисти.


Жозе вече е хвърлил поглед на Самюел Умтити, който пък е ключова фигура в състава на Ернесто Валверде през последните месеци. По всяка вероятност, ако от Барселона са готови да се разделят със защитника си, то и манчестърци ще склонят да изпратят Блинд на "Камп Ноу" за без пари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
29.12.2017 20:25

Не вярвам да е истина, но ако е така то значи Барса и Реал са западащи отбори щом избират да разчитат на слаби защитници.

sdw
30.12.2017 10:51

И аз съм на това мнение. Блинд е изключително слаб защитник. Прилича ми на Хайнце. Добър поглед над играта, отлични пасове и слаби единоборства.