Пеп прогнозира: Все някога ще загубим мач

17:29
Пеп прогнозира: Все някога ще загубим мач

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сваля напрежението от своите футболисти, като предварително се примирява с предстояща загуба някъде в бъдещето.


“Гражданите” са в серия от 18 последователни победи в Премиър лийг и имат преднина от 15 точки пред Манчестър Юнайтед след изиграването на 20-ия кръг.


“Много пъти съм казвал на футболистите. Ще загубим мач, важно е как ще реагираме. Няма да е голяма новина, когато паднем. Новината ще бъде, когато победим отново”, заяви Пеп на пресконференция преди утрешната среща с Кристъл Палас.


“Много съм щастлив с футболистите, с които разполагам”, сподели той на въпрос за предстояща активност на зимния трансферен пазар. “Вчера Джон Стоунс направи първа тренировка. Не е готов за 90 минути, но за следващия мач ще бъде. Това са големи новини за нас”, призна каталунският специалист.
 

Пеп коментира и рекордния трансфер на Върджил Ван Дайк в Ливърпул: “Хората казваха, че Стоунс е скъп, сега го мислят за прекалено евтин”. “Няма как да сравнявам престоя си тук с периода в Байерн. Това е едва вторият ми сезон и още не сме спечелили нищо”, каза още Гуардиола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация