Скоулс: Някои от коментарите на Моуриньо ми изглеждат странни

12:11
Скоулс: Някои от коментарите на Моуриньо ми изглеждат странни

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоус разкритикува Жозе Моуриньо. Бившият полузащитник на "червените дяволи" сподели виждане, че настоящият мениджър на тима не води правилна политика и не харчи предоставения му бюджет правилно.

Същевременно Скоус похвали колегата на Моу Хосеп Гуардиола, който е начело на актуалния лидер в класирането на Висшата лига – Манчестър Сити.


„Коментарите на Моуриньо ми изглеждат странни. Не мисля, че следва да ги прави, при все парите, с които разполага. Проблемът е, че трябва да знаеш как да управляваш бюджета, който имаш. Моуриньо е на 14 точки зад Сити. Последното, което трябва да прави, е да се оплаква от тях и да говори за тях. В Сити вършат работата си много добре. Гуардиола внесе подобрения в тима както от спортно-техническа гледна точка, така и като трансферна политика. Целенасочен е що се касае до харчовете“, коментира Скоус.


Манчестър Юнайтед не можа да завърши с победа 2017 година. „Дяволите“ направиха 0:0 със Саутхемптън на своя Театър на мечтите. Така Юнайтед остана трети с 44 точки. Челси излезе втори с 45, а лидерът Сити има актив от 58.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация