Ливърпул "клекна" на €150 млн. от Барса за Филипе Коутиньо

14:48
Ливърпул "клекна" на €150 млн. от Барса за Филипе Коутиньо

Барселонa съвсем скоро ще отправи оферта на стойност 150 млн. евро за звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо. Според известния футболен експерт Гийем Балаг каталунците за готови дадат 110 млн. веднага, а останалата сума под формата на бонуси.

От английския клуб пък вече са променили позицията си и са готови да преговарят за бразилеца.

Самият Коутиньо пък е споделил пред близки, че се надява да е изиграл последния си мач за Ливърпул. Очаква се в близките дни сделката между двата клуба да бъде обявена официално.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bitten
04.01.2018 13:37

Ливърпуул няма да 'клекне' за пари... както ги пишете тия статии, ще кажете че са Лийдс или Портсмут... ливърпуул е един от най-богадите клубове в света, това че не харчи по 300 милиона на трансферен прозорец не значи че не може да харчи по толкова... А вече дали си заслужава да се задържа играч, който очевадно не иска да остава, е друг въпрос. Може и да го пуснат. Но няма да е за парите.

Hitchhiker1902
04.01.2018 11:20

"Известният" Гилем цяло лято обясняваше как Коу "ей ся, до половин час, парафира и е в Барса". Известните с достоверността си Мундо и Спорт не спряха да реват как Магьосника е изиграл последния си мач за Пуул, как ши стачкува, ш'си реже вените и нЕма стъпи веч на Анфийлд. А вие и Гонг (Каталуня) не спряхте да преписвате глупости...
А "Коутиньо е играч на Ливърпул, и ние уважаваме това!" (Е.Валверде)