Тенисът отново в програмата на WINNER.BG

20:40
Тенисът отново в програмата на WINNER.BG

От днес в програмата на Играта на WINNER.BG отново има възможност да се прогнозират тенис мачове. 

За разлика от преди, сега турнирите няма да бъдат ограничавани до един на седмица, а ще може да играете на всички ATP състезания от Тура.

Друга новост е, че за прогнозиране ще бъдат достъпни и всички двубои от квалификациите.

За момента на разположение на потребителите на Играта са срещите от ATP надпреварите. Екипът ни прави всичко възможно за началото на Откритото първенство на Австралия да имате възможност да играете и мачове от WTA.  

Освен тениса в програмата на Играта от няколко седмици насам може да дадете прогнозите си за двубоите от колежанското първенство на САЩ по баскетбол и американски футбол, хандбалната Бундеслига, Шампионската лига по хандбал, Световното по хокей на лед (до 20 год.), Шампионската купа по ръгби и много други.   

По предложение на потребител football_fan1 добавихме и италианската СуперЛега по волейбол и Шампионската лига по волейбол (мъже и жени).

С обогатяването на спортната ни програма всеки един от вас ще има повече възможности да се бори за месечните награди, както и да премери сили с едни от най-добрите играчи в България.

Пълните правила на Играта ТУК

Програмата на Играта ТУК

Екипът на WINNER.BG пожелава успех на всички свои нови и настоящи потребители!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
05.01.2018 11:31

Махнете тази тъпотия наречена супер 7. Махнете всички “занзибарски” първенства и оставете топ10 първенства на Европа по футбол! Това е сайт с аудитория която следи и се интересува от футбол. А ако искате може да вкарате игра тип футбол мениджър. Мисля че вече няма такава в България.