Втори мач е нужен на Челси срещу Норич (видео)

22:11
Втори мач е нужен на Челси срещу Норич (видео)

Челси не успя днес да преодолее третия кръг на ФА Къп, след като записа нулево равенство с Норич Сити на "Кeроу Роуд". Шампионите изиграха слабо първо полувреме срещу 13-ия в Чемпиъншип, като след почивката се активизираха, но не успяха да стигнат до победата. Така двата отбора ще преиграват сблъсъка си на "Стамфорд Бридж".

Лондончани изиграха доста апатично и безидейно първо полувреме, през което не успяха да създадат нищо интересно пред вратата на Гън. Батшуай бе изолиран на върха на атаката, а домакините се защитаваха добре. Норич дори създаде няколко опасни атаки, които породиха хаос в отбраната на Челси. В крайна сметка нито един от двата отбора не успя да нанесе точен удар през първите 45 минути.

В 50-ата минута Батшуай отправи първия точен изстрел, но той бе слаб, получи се рикошет и Гън улови без проблем. Шест минути след това стражът на Норич трябваше вече да се намесва решаващо след шут на Вилиан, който насочи топката до гредата.

В 69-ата минута Кабайеро боксира неособено добре след фаул пред неговата врата. Топката стигна до Мърфи, който обаче не успя да я насочи.

1/4 час преди края в игра за гостите се появи и Мората. Няколко минути след това Давид Луис изпълни опасно пряк свободен удар от около 30 метра, но топката профуча над напречната греда. В добавеното време изстрел на Дзапакоста пък премина много близо до далечната греда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация