Конте: Няма да забравя думите на Моуриньо

16:51
Конте: Няма да забравя думите на Моуриньо

Мениджърът на Челси Антони Конте продължи словесната битка с наставника на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. В последните дни двамата попаднаха под светлините на прожекторите, разменяйки си остри реплики чрез медиите.

"Изглеждам ли така, сякаш съжалявам за думите си. Не мисля. И двамата казахме определени неща и ще видим какво ще се случи в бъдеще. Само да добавя – той си позволи да използва сериозни думи срещу мен, нещо, което аз няма да забравя. Това не е проблем между двата клуба, а между мен и него. Тук обаче спирам“, заяви Конте по време на първата си пресконференция за 2018-а .

Италианският специалист коментира и утрешния двубой с Арсенал от полуфиналите за Купата на Лигата. Във всеки мач ние се опитваме да излезем със силен състав, независимо от надпреварата, в която участваме. Последният ни мач срещу тях бе много вълнуващ. Според мен утрешният сблъсък ще е много отворен, и двата тима ще атакуват в опит да спечелят, което ни гарантира атрактивен мач. Надявам се да постигнем добър резултат, защото нашата цел е да стигнем до финала. Конте призна и че най-вероятно новото попълнение на сините Рос Баркли няма да вземе участие в срещата.

"Мисля, че утре ще е твърде рано за него. Доволни сме от физическото му състояние, но той се нуждае от малко повече време. Все още не сме наясно кога точно ще можем да го използваме."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация