Треньор от Берое на стаж в Ливърпул и Ман Юнайтед

18:21
Треньор от Берое на стаж в Ливърпул и Ман Юнайтед

Днес треньорът на набор 2004 от ДЮШ на Берое Радостин Александров заминава на поредна специализация в Англия. След като през изминалите месеци имаше престой в академиите на Манчестър Сити, Нотингам Форест и скорошния шампион на Висшата Лига – Лестър, сега младият специалист ще посети академиите на два от най-легендарните английски клуба.

На 16 януари  Александров ще вземе участие в семинар, който ще бъде воден от един от директорите в академията на мърсисайдци – Ник Маршал.

Освен това, наставникът на набор 2004 ще има възможността да участва на методическия сбор и да се срещне с една от големите легенди на Ливърпул – Стивън Джерард, който е треньор на отбора до 18г. в Академията. На следващият ден Александров ще посети академията на Манчестър Юнайтед, като поканата идва от един от главните скаути в клуба, с който младият специалист се познава от дълго време. Там той ще получи достъп до всеки кът на базата в Карингтън и ще може да почерпи идеи и опит от най-продуктивната академия в Англия, която е изкарала редица големи имена за световния футбол.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация