Томаш: Бербатов остава реална опция за Берое

08:16
Томаш: Бербатов остава реална опция за Берое

Старши-треньорът на Берое Александър Томаш призна, че клубът води преговори с двама футболисти, а други двама може да пристигнат на проби по време на лагера в Турция, който стартира в четвъртък. В сряда пък заралии срещат Марица Пловдив в контрола.

"Водим преговори с двама футболисти за директни договори, а също така водим разговори с двама играчи за проби, но не знам дали ще дойдат. Става въпрос за свободни агенти", сподели Томаш за предаването Info Zona на ТВ Стара Загора.

"ДНК-то на Берое е да атакува и да играе офанзивен футбол. Мачът срещу ЦСКА София (б.р. загубен с 0:6) е много срамен за мен като треньор, за нашите футболисти, но трябва да си вземем поуките. Ние се надиграваме срещу всеки съперник. Трябва да си извадим точните изводи, за да се развиваме", продължи наставникът на старозагорци.

Той разкри сензационно, че Бербатов все още не е затворена страница за заралии. През лятото Митко води подготовка с Берое, като игра в контролите на тима. Очакваше се дори да подпише, но в крайна сметка избра да отиде в Индия.

"Защо Димитър Бербатов да не е все още реална опция да заиграе в Берое? Отборът ни е на доста добро ниво. Убеден съм, че напролет ще стоим още по-добре", добави Томаш.

Той разкри още, че спортно-техническият щаб е отказал да привлече защитника Александър Барт, преди той да премине в ЦСКА. "Предложиха ни Барт. Отказахме да го привлечем заради живота му извън футбола. Аз не казвам, че сме взели правилното решение, а на каква база сме го направили", коментира още специалистът.

"Камбуров подчинява себе си в името на отбора. Преди да го вземем, събрахме много информация за него, която бе изключително негативна, и се убедих, че ние в България не обичаме успелите хора", завърши Томаш.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация