\"Гладиаторите\" излизат за победа срещу Академик

21:04
\"Гладиаторите\" излизат за победа срещу Академик
Ръководството на Вихрен Сандански е сигурно, че футболистите няма да се отпуснат след последните два шампионатни успеха срещу Видима Раковски (3:1) и Марек (3:0) и ще излязат пределно мобилизирани за победа при гостуването си на Академик София. Срещата е в неделя от 17.00 ч. в столицата.

"Отбор се гради с упорита работа, а победи се печелят с постоянство. Това е нещото, което ще изискваме от футболистите този сезон, за да може Вихрен да се завърне в "А" група. С тези играчи и този треньорски щаб отборът има голямо бъдеще. Очаква ни тежък мач при гостуването ни на Академик, но вярваме, че ние сме по-класният тим и ще се поздрави с трите точки", заявиха от управата на Вихрен.

"Гладиаторите" ще изкарат кратък лагер преди мача с Академик. В събота те пътуват за София, където ще се настанят в комплекс "Царско село"". Аут от мача са трайно контузените Явор Генчев, който е с болки в кръста и защитникът Мариян Станчев, който пък се възстановява от операция на кръстни връзки на коляното. В състава няма наказани играчи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация