Ботев пробва да се отърве от Фелипе Бризола

09:09
Ботев пробва да се отърве от  Фелипе Бризола

Ръководството на Ботев Пловдив прави всичко възможно да реализира още един изходящ трансфер през зимния прозорец. Шефовете настояват да продадат халфа Фелипе Бризола, който получава една от най-високите заплати в настоящия състав на жълто-черните, съобщава "Тема Спорт".

Агентът Иво Димов се е заел със задачата да намери купувач за своя клиент, който изнесе много добри мачове за Ботев и въпреки контузиите се утвърди като находка в селекцията на пловдивчани заедно с Жоао Пауло и Фелипе Виана. Интерес към играча не липсва, а намеците на треньора Николай Киров, че клубът ще вземе нов футболист, само ако се раздели с някой от настоящия състав, също подсказват, че има раздвижване в тази посока.

Белия обаче изобщо не е доволен от предстоящата раздяла с Бризола. Той не иска дни преди началото на сезона да изгуби един от основните си играчи. Още повече, че намирането на качествен заместник става все по-трудно с всеки следващ ден. на този етап като такъв се спряга Венци Бенгюзов от Верея, който по-рано през месеца не се разбра с Черно море. Преговори с него ще се водят, ако има финализирана сделка за Бризола.

В същото време клубът взе решение да преотстъпи още един от юношите си. Халфът Милко Георгиев ще бъде пратен под наем в Несебър или Ботев Враца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация