Терзиев отказа Серия "А", подписа нов договор

09:21
Терзиев отказа Серия "А", подписа нов договор

Георги Терзиев е отказал трансфер в последния в Серия "А" тим на Беневенто и е предпочел да продължи договора си с Лудогорец до 2020 г. Това разкри вчера самият бранител.

"Да, имах конкретна оферта тази зима. Агентът ми Милен Георгиев ми съобщи за нея. Запозна ме с предложението, след което седнахме на масата с ръководството на Лудогорец, обсъдихме и решихме, че за момента е по-добре да остана в клуба и да се доразвия?", обяви Терзиев.

Настоящият контракт на национала изтичаше през юни, но както "Меридиан Мач" разкри, шефовете на разградчани преговаряха с него от края на миналата година.

"Водихме разговори, докато стигнем до споразумение. Доволен съм, че оставам. Прекарах доста хубави години в Лудогорец, надявам се и занапред да имаме поводи за радост. Клубът ми е дал доста, за което съм благодарен на всички. Щастлив съм тук", добави той пред Блиц.

"Първото ми желание е да отстраним Милан, което ще бъде исторически успех за нас. Също така отново да станем шампиони и пак да успеем да се класираме в групите на Шампионска лига. Конкуренцията при нас е жестока и не мога да кажа, че ще съм твърд титуляр. Но мога да гарантирам, че във всяка тренировка и всеки мач ще давам максимума от себе си", каза още Терзиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация