Херо: Срещу Милан трябва да сме прагматични

12:43
Херо: Срещу Милан трябва да сме прагматични

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви след победата с 1:0 над Арсенал Тула, че българският шампион трябва да играе прагматично в предстоящите мачове от Лига Европа срещу Милан. Херо е на мнение, че неговият отбор няма какво да губи в тези двубои и затова няма от какво да се страхува.

"В днешния двубой имаше динамика и положения пред двете врати. Имахме голови положения, но донякъде ни куцаше реализацията. Трябва да бъдем по-концентрирани пред противниковата врата. Нормално е да се допускат грешки, тъй като има доста умора. Дори и вчера тренирахме двуразово. Като започнат официалните мачове, ще видим докъде сме стигнали."

"Винаги съм бил оптимист и сега съм такъв. Жоао Пауло? Трябваше да изкараме някой от групата. Смятам, че дадох достатъчно шанс на Пауло.
Ковачев разполага с изключители технически качества, само трябва още малко да укрепне физически."

"Опитахме се физически да подобрим нещата по време на тази подготовка. Ще видим какво сме направили. Лудогорец има и резерви в защита.
Срещу Милан трябва да бъдем прагматични. В тези мачове няма какво да губим. Няма от какво да се страхуваме", заяви Херо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация