Емил Велев иска атакуващ Левски

14:48
Емил Велев иска атакуващ Левски
Старши треньорът на Левски Емил Велев заяви на днешния си брифинг, че ще иска от футболистите на вицешампиона да играят атакуващо и със самочувствие.

"Няма време за навеждане на глави и за повече грешки. Говорихме много с момчетата. Разчитаме, че оттук нататък ще покажат най-доброто. За мача с Ботев няма да разчитаме на Георги Петков и Живко Миланов. Петков ще пътува във вторник за операция и ще отсъства около 2-3 седмици. Надявам се, че Живко ще е готов за следващия ни мач. Дани Киш е добър вратар и ще започне мача с Ботев", заяви новият наставник на "сините".

"Още от времето, когато бях футболист Левски е играл атакуващ футбол и за това ще заложа на повече офанзивни футболисти, които да създават колкото се може повече голови положения. Според мен, футболистите на Левски трябва да могат да играят на 3-4 поста и това се отнася и за Гонзо", заяви Емил Велев.

"Не ме притеснява, че ме считат за временен вариант и се спрягат други имена за старши-треньор на Левски. Собственикът г-н Батков ми каза, че аз ще съм треньор" допълни Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cvalkov
16.08.2008 16:38

Разбора след мача. Само се надявам да спре невървежа. Късмета се състои не в това, при жребия да ти се падне слаб и удобен противник, а да отстраниш противника си независимо кой е той. Визирам случая с изтеглянето на БАТЕ Борисов.

kampro
16.08.2008 16:30

Помня игрите на Кокала в Левски.Той беше от футболистите,които не блестят със супер игра,но свършват много полезна работа в отнемането на топката,организиране на атаките на отбора,а също така и в дефанзивен план.Надявам се,тези свои качества Велев да успее да предаде на своите възпитаници и Левски да тръгне нагоре по пътя към групите на Шампионската лига и Българското първенство.Докато за Гонзо,мисля че няма място в състава на отбора.Видя се,че играта му е мудна,с много брак, което пречи за организиране на бързи атаки,особено за поста който заемаше в подеждането на състава от Вили Вуцов.Пожелавам успех на любимия отбор днес срещу Ботев и в Беларус срещу БАТЕ!!!

drummer
16.08.2008 15:59

Ясно, Кокала е решил да прави футболистите "специалисти по всичко".

DaLaw
16.08.2008 15:32

Ако това,което приказва го напрай Шапка му свалям ..