Официално: Божинов подписа с 14-и клуб в кариерата си

16:13
Официално: Божинов подписа с 14-и клуб в кариерата си

Валери Божинов ще продължи кариерата си в Хърватия, в тима на Риека, с който подписа споразумение до края на сезона.

Треньорският щаб на отбора е останал много доволен от формата на 31-годишния Божинов, който взе участие в последната контрола на Риека. Президентът на клуба Дамир Мишкович също е гледал проверката и в нейния ход е договорил всичко с представителя на Божинов.

След като напусна Партизан през март 2017 г., нападателят имаше кратки и по-скоро неуспешни престои в китайския Мейчжоу Хака и швейцарския Лозана. В края на миналата година нападателят поддържаше форма в сръбския Земун. Божинов коментира пред хърватските медии, че вече се е запознал със съотборниците си, намира Риека за чудесен град и няма търпение да дебютира в хърватското първенство, което стартира през уикенда. Риека заема четвърто място в класирането с 15 точки по-малко от лидера Динамо Загреб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
08.02.2018 03:16

От много години насам вече е жалък... за сметка на това агента му е магьосник... не виждам просто как успява да продължава да убеждава отборите че човека му става за позицията...

campeon2004
07.02.2018 17:43

Това много, ама много просто момче, така ще си изкара кариерата на футболист - на куц крак....Като пеперуда от цвят на цвят !!!!