Почетино: Ювентус е огромно предизвикателство за нас

22:29
Почетино: Ювентус е огромно предизвикателство за нас

Мениджърът на Тотнъм Хотспър се закани на защитата на Ювентус преди първата среща помежду им от 1/8-финалите на Шампионската лига.


Водещият голмайстор в света през 2017 г. Хари Кейн се изправя срещу една от най-добрите отбранителни линии в Европа. Ювентус е допуснал само един гол в последните 16 мача.


"Това е огромно предизвикателство за Хари, но и за отбора. След Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Арсенал, това е един доста труден период за нас. Ние обаче показахме отличен характер и едно много добро представяне, това е най-добрият ни период откакто съм в тима. Разбира се сега ще се изправим срещу Ювентус, един от най-добрите отбори в Европа. Те притежават отлични и опитни футболисти, които много добре знаят какво е съперничеството в Шампионската лига. Последните две години изиграха два финала.


Ние нямаме всичко това, но пък имаме увереност, имаме вяра в собствените ни възможности и че можем да се противопоставим в този сблъсък. Гледахме срещата им с Фиорентина. Пред нас има много предизвикателства. Трябва да преодолеем лиспата ни на опит и да отбележим гол на отбор, който е допуснал само един в 16 срещи. Но ще бъде фантастично, ако успеем да спечелим първия сблъсък. Идеята ми е да продължим да играем както в последните ни срещи, да покажем малко повече характер и малко повече мисъл, за да покажем, че сме сред най-добрите в Европа. ", заяви Маурисио Почетино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация