Ново "армейско" попълнение: Чест е да нося фланелката с номера на Стоичков

16:18
Ново "армейско" попълнение: Чест е да нося фланелката с номера на Стоичков

Най-новото попънение на ЦСКА-София Едвин Джеси обяви в интервю за клубния сайт, че не е в топ форма, но вече е готов да записва по няколко минути. Холандецът призна, че не знае много за клуба, но е впечатлен от подкрепата на публиката.


“Чувствам се добре и съм готов да играя. Не мога да кажа, че съм в топ форма, но съм готов да запиша минути. Тренирам от два дни, но виждам много качествени футболисти. Играя по крилата, но повече време играя отдясно. Най-значимите ми моменти са първият ми гол за националния отбор и дебютът ми в професионалния футбол”, каза Джеси, след което обясни как е станал неговият трансфер.


“Случи се много бързо. Хората от клуба се свързаха с отбора ми в Норвегия. Те ми казаха за интереса. Знам за ЦСКА от Лига Европа. Познаваме се с Роланд Алберг от малки и той ми разказа много хубави неща за ЦСКА и че е най-големият отбор в България. Така че защо да не дойда?


Все още не зная много за клуба, но тепърва ще науча. Единственото, което знам, е, че ЦСКА наистина е голям клуб. Гледал съм видео с привържениците. ЦСКА е голям клуб с велики фенове. Знам, че г-н Стоичков е носил №8, играл е в Барселона. Този номер тежи, но е голяма чест за мен да го нося. Харесвам този номер и уважавам г-н Стоичков.


Страхотно е да чуя, че привържениците очакват много от мен. Искам да играя в някой от двата най-големи турнира - Шампионска лига или Лига Европа”, допълни Джеси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация