Конте: Разочаровани сме, можеше да се представим по-добре

19:38
Конте: Разочаровани сме, можеше да се представим по-добре

Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви, че неговият отбор е заслужавал да завърши наравно при гостуването си на Манчестър Юнайтед. Лондончани поведоха на “Олд Трафорд“, но допуснаха загуба с 1:2.


“Мисля, че равенството щеше да е справедлив резултат, но сега говорим за загуба. Трябваше да сме по-ефективни. Вместо това мачът остана отворен и съперникът ни накара да платим за това. Манчестър Юнайтед е страхотен отбор. Ние трябва да сме разочаровани, защото можехме да се представим по-добре. Знаем, че сме в битка за място в четворката и ще е трудно да се преборим за място в Шампионската лига”, коментира Конте.


“Трябва да си по-добрият в края на мача, не само през първото полувреме. Имахме отличен шанс да вземем трите точки. Сега трябва да започнем да работим, тъй като първенството е много  трудно и трябва да се борим за място в Шампионската лига. Надявам се, че играчите ще осъзнаят това скоро”, допълни той.


Попитан за отменения гол на Мората към края, италианецът заяви: “Ако трябва да бъда честен, не видях ситуацията, но ако Алваро Мората не е бил в засада… Мисля, че ВАР е много важна, особено в Англия. Има много ситуации, които трябва да се проверяват”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация