Достанич: Очаквам да победим Локо София

17:09
Достанич: Очаквам да победим Локо София
Старши треньорът на Левски Ратко Достанич заяви, че очаква труден мач срещу Локомотив София, но допълни, че неговият тим ще направи всичко по силите си за да победи "железничарите", които спечелиха с 3:0 на "Герена" през миналия сезон.

"Това е едно от дербитата на българския футбол. Много добър отбор са Локомотив София, с много добър треньор, който знае какво иска. Ще играем на 100%! Очаквам все пак да изиграем един много труден мач. Важното е, че всички национали се прибраха. Надявам се да са в добро състояние за да можем да ги използваме в мача утре. Очаквам да спечелим трите точки. Уважавам всеки един отбор и за мен лично това е просто един мач, който Левски трябва да спечели. През тази пауза свършихме доста работа. Футболистите са на различно ниво и затова работихме по отделно с всеки един от тях, за да изравним нивото им. Всички дадоха максималното от себе си, за да се подготвят за тежката серия, която ни престои. Ще съм доволен ако във всяка една среща от тази серия даваме 150% от възможностите си. Имам 25 играчи, които мога да използвам", каза Достанич.

"Надявам се да се раздават напълно, носейки фланелката на Левски. Трима юноши са в първия състав. Политика на нашия клуб е да се дава възможност на младите. Локомотив София не може да е генералната репетиция за Виляреал. Всеки един мач е различен сам по себе си. Първо трябва да спечели двубоя с Локомотив, а след това ще мислим за мача с испанците. Нямам нищо против Станимир Стоилов да гледа мачове или тренировки на Левски. Той е бил наставник на тима, сега е национален селекционер. Ако иска да присъства на мач на "Герена", добре е дошъл", каза още сърбинът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamenas
12.09.2009 08:38

Какво означава - "..очаквам да победим...". Липса на вяра в собствените способности или залог в Еврофутбол.Ако треньора не вярва или се съмнява, как отбора да вярва и да побеждава.