Бивш треньор на Левски може да поеме Челси

12:59
Бивш треньор на Левски може да поеме Челси

Ръководството на Челси обсъжда кандидатурата на мениджъра на Фулъм Славиша Йоканович за нов наставник на тима от "Стамфорд Бридж", съобщи "Дейли Мейл".

Според изданието, ръководителите на Челси харесват атакуващия стил, който налага сръбският специалист, както и способността му да изглажда конфликтите с играчите. Единственият недостатък се явява липсата на опит от работа с тим от Премиършип, но голям плюс за него е това, че познава добре обстановката на "Стамфорд Бридж".

Настоящият мениджър на Челси Антонио Конте се очаква да освободи поста след края на сезона. Фулъм под ръководството на Йоканович в момента е на четвърто място в Чемпиъншип. 49-годишният специалист работи в Левски само два месеца и половина през 2013 г. и бе уволнен преди дерби с ЦСКА. След това той води отборите на Макаби Хайфа и Уотфорд, преди да оглави Фулъм в края на декември 2015 г.

Като футболист Славиша Йоканович игра на поста дефанзивен халф и проведе два сезона в отбора на Челси (2000–2002). За националния отбор на Югославия изигра 64 мача (1991–2002).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация