Левски отново разочарова на "Герена" (видео)

19:51
Левски отново разочарова на "Герена" (видео)

Отборът на Левски стигна само до равенство 1:1 при домакинството си на Етър в среща от 25-ия кръг на Първа лига. Въпреки че доминираха през почти целия двубой, играчите на Делио Роси направиха прекалено много пропуски пред противниковата врата, сред които и дузпа, секунди преди края на мача, пропусната от едно от новите попълнения Филипе Нашименто.

След нулево равенство на почивката, в 61-ата минута гостите изненадващо откриха резултата. Румен Руменов напредна по десния фланг и центрира слабо топката в наказателното поле. В този момент главно действащо лице стана стражът на “сините” Николай Кръстев, който направи фрапантна грешка, довела до гола на “болярите”. Младият вратар първи улови топката, но впоследствие я изпусна точно в краката на Велко Батрович, който на празна врата нямаше как да сбърка за 0:1.

Изправен пред угрозата неговият тим да загуби у дома, наставникът на домакините Делио Роси хвърли всички сили в нападение, пускайки в игра и Габриел Обертан. Натискът на “сините” даде резултат в 71-ата минута, при която играещият много силно в този мач Паулиньо проби по левия фланг и центрира към Серджиу Буш, който с малко късмет успя да вкара топката в мрежата за 1:1.

В оставащите минути до края столичани натиснаха своя съперник в търсене на победен гол и така се стигна до 93-ата минута, при която Георги Пашов фаулира Паулиньо в наказателното поле на Етър и главният арбитър Ивайло Стоянов посочи бялата точка. С изпълнението се зае Нашименто, който обаче стреля покрай вратата и така лиши своя тим от победата.

След днешното равенство Левски остава на третата позиция с актив от 50 точки, докато Етър е 13-и с 21.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация