Недвед за Реал: Срещу тях имаме по-голям шанс в два мача

20:23
Недвед за Реал: Срещу тях имаме по-голям шанс в два мача

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед говори пред Premium Sport веднага след жребия за 1/4-финалите на Шампионската лига, като коментира предстоящите двубои срещу 12-кратния носител на трофея Реал Мадрид.


“Миналата година на финала играхме силно само през първите 45 минути, а през второто полувреме те се представиха по-добре, тъй като отбори като Реал Мадрид са свикнали с такива мачове”, припомни си Недвед миналогодишния финал в турнира.


“Въпреки това, смятам, че имаме по-голям шанс в две срещи, дори и да знаем, че и двата двубоя ще са много трудни. Първият ще е у дома, а Меди Бенатия и Миралем Пянич са наказани. Те са двама важни играчи за нас, което е допълнително препятствие, но и двата състава ще започнат мача при 0:0”, продължи той.


Легендата на “бианконерите” похвали играта на съперника си срещу ПСЖ. “Това ще са два вълнуващи мача, в които ще се изправим срещу тима победител в последните две издания на Шампионската лига. Бях впечатлен от тяхното представяне срещу ПСЖ. Реал Мадрид са спокойни и фокусирани, когато играят в този турнир, и ще направят всичко възможно да го спечелят отново. За да обобщя, предстоят ни две много трудни срещи, но ще се опитаме да играем в стил “Ювентус””, завърши Недвед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация