Шампионите притеснени от Камбуров

14:13
Шампионите притеснени от Камбуров
Отборът на Локомотив София ще търси нова победа при гостуването си на Левски в дербито на петия кръг на "А" група. Шампионите са притеснени от нападателя на "червено-черните" Мартин Камбуров, след като голмайсторът вкара хеттрик на "сините" на "Герена" през миналия сезон. Според наставника на Левски Ратко Достанич неговите футболисти трябва много да внимават с Камбуров и да не го допускат да излиза на стрелкови позиции, защото е опасен.

Сръбският специалист най-вероятно отново ще заложи на схемата 4-3-3. Достанич няма да може да разчита на Николай Димитров и Еньо Кръстовчев, които са контузени. Старши треньорът на "железничарите" Драгомир Окука смята, че неговият отбор е напълно готов да спечели трите точки в днешния двубой с шампионите. Наставникът на локомотив твърди, че победата е напълно постижима цел и според него ще се получи интересен сблъсък. Сърбинът почти сигурно отново ще използва схемата 4-4-2.

Окука няма да може да разчита на Звонимир Станкович, Дзаферович и Горанов, които са с травми. Въпреки това, от щаба на "железничарите" изразиха амбицията да повторят добрата си игра срещу шампионите през миналия сезон и да се поздравят с победа. През седмицата в лагера на "червено-черните" от здравословни проблеми се оплакваха Шпишич, Камбуров и Асамоа, които обаче ще могат да вземат участие в срещата с Левски. Двубоят ще се играе днес от 19:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация