Чиро Ферара е италианският Пеп Гуардиола

23:29
Чиро Ферара е италианският Пеп Гуардиола
За Ювентус Чиро Ферара е това, което е Хосеп Гуардиола за Барселона, смята бившият защитник на "каталунците" Мартин Касерес, който през този сезон облече фланелката на "старата госпожа".

Новият наставник на "бианконерите" и треньорът на европейския клубен шампион си приличат по това, че са бивши играчи на отборите, което сега ръководят. Според Касерес, Ферара е добър методист и притежава харизма, която може да вдъхнови Юве. Същото се говори и за наставникът на Барса Пеп Гуардиола, който вече покори не малко върхове.

"Чиро притежава страхотна харизма и има невероятен метод за провеждане на тренировките си. Той знае как да ни мотивира и да свали напрежението от плещите ни. За Ювентус Ферара е това, което е Пеп Гуардиола за Барселона", смята Касерес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

juventino21
13.09.2009 00:28

място за сравнение засега няма, но се надявам юве да продължава да гази наред *smile*

Juventus_tifoz
12.09.2009 23:56

Както каза Ферара преди: " Не искам да ме сравнявате с Гуардиола или някой друг ". Дано да спечели нещо през този сезон - Например Серия А и ШЛ *wink*

Barca_fen112
12.09.2009 23:52

КОлкото и да не им се иска ферера неможе да повтори товаа което направи Гуардиола просто той е като извънземен втори като Пеп няма *devil*