Ливърпул обърна Кристъл Палас, Салах отново във вихъра си (видео)

19:07
Ливърпул обърна Кристъл Палас, Салах отново във вихъра си (видео)

Отборът на Ливърпул постигна изключително ценна победа с 2:1 при визитата си на Кристъл Палас в среща от 32-ия кръг на Висшата лига. По този начин „червените“ записаха втори пореден успех в първенството, с което се изкачиха временно на втората позиция в класирането. В герой за мърсисайдци отново се превърна египетският национал Мохамед Салах, който реализира победното попадение за своя тим шест минути преди края. Това бе 29-и гол за крилото във Висшата лига, с което изравни рекорда на Дидие Дрогба от сезон 2009/10 за най-много попадения в първенството, реализирани от африкански футболист.

Иначе домакините от Палас откриха резултата още в 13-ата минута чрез Лука Миливоевич, който се разписа от дузпа. След почивката обаче тимът на Юрген Клоп стигна до пълен обрат. Първо Садио Мане възстанови равенството в 49-ата минута, засичайки центриране на Джеймс Милнър.

Шест минути преди края дойде и решаващият момент в мача, при който Мохамед Салах донесе победата на гостите, реализирайки след центриране на Робъртсън за крайното 2:1 в полза на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация