Погба: Нямам проблем с Моуриньо

12:46
Погба: Нямам проблем с Моуриньо

Рекордната покупка на Манчестър Юнайтед Пол Погба опроверга информациите за напрежение между него и мениджъра на тима Жозе Моуриньо. В последно време френският национал на няколко пъти бе оставян на резервната скамейка, което породи редица спекулации относно отношенията му с португалския наставник. Попитан директно дали същества проблем между двама, Погба категорично заяви. 

"Нищо подобно. Той е мой треньор и аз уважавам всички негови решения", коментира френският национал, който изигра пълни 90 минути при домакинската победа с 2:0 над Суонзи през уикенда.

25-годишният халф се завърна на Олд Трафор през лятото на 2016 за рекордните 89 милиона паунда, платени на Ювентус, но все още така и не успява да намери най-добрата си форма. 

„Играя по-малко и това не е нещо, което ми се е случвало преди. Дори и като по-млад играех пълни 90 минути и рядко се озовавах на резервната скамейка. Но ето, че и това се случи. Смятам обаче, че всичко, което се случва в момента ще ме направи по-силен“, допълни още французинът, който до момента през сезона записа участие в 28 мача за „червените дяволи“ във всички турнири. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация