Буфон: Няма непобедими отбори

13:24
Буфон: Няма непобедими отбори

Капитанът на Ювентус Джанлуиджи Буфон заяви, че според него Реал Мадрид е фаворит за титлата в Шампионската лига, но и че „бианконерите“ имат сили да се противопоставят на този съперник. Двата тима ще премерят сили на четвъртфиналите в Шампионската лига в повторение на финала от миналата година, когато Реал спечели с 4:1, за да стигне до 12-ия си трофей от надпреварата.

Реал Мадрид са фаворити за спечелването на турнира и в момента са по-добри от нас, но няма отбор, който да е непобедим“, заяви легендата на „бианконерите“ пред мадридския вестник Марка. Разбира, че е изключително трудно да ги надвиеш, но ние ще опитаме да го постигнем, тъй като защитаваме емблемата на Ювентус – клуб, който също е много велик, който печели трофей след трофей и разполага с огромен опит в подобни битки“, коментира още Буфон.

40-годишният страж не пропусна да отдаде нужното уважение и на голямата звезда на Реал – Кристиано Роналдо. 

„Моето уважение към него е огромно. Наистина се възхищавам на прагматичността му, на начина, по който приспособява своята игра – нещо, което ясно демонстрира неговия интелект. Въпреки че промени позицията си и вече не изразходва толкова много енергия, той си остава изключително ефективен пред гола – истински голов хищник“.

Първият сблъсък между двата тима е утре, 3 април, на „ Ювентус Стейдиъм“ в Торино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация