\"Акулите\" схрускаха Локо Мездра

19:26
\"Акулите\" схрускаха Локо Мездра
Отлично стартиралият в шампионата тим на Черноморец Бургас победи с 5:0 закъсалия Локомотив Мездра в среща от петия кръг на "А" група, играна пред 600 зрители на стадион "Локомотив" в Мездра.

Възпитаниците на Красимир Балъков показаха от първата минута, че са тимът, който ще диктува събитията на терена. В 4-а минута на мача Мартин Тошев се възползва от грешка на Макенджиев и със силен изстрел от границата на наказателното поле разстреля Линков за 0:1 в полза на Черноморец.

В 41-а минута Мартин Тошев пропусна да удвои, след като надигра трима защитници на мездренчани и стреля от малък ъгъл, но топката мина успоредно на голлинията и излезе в аут. В 47-а минута Костадин Дяков овладя топката след поредната грешка в отбраната на северозападния тим и с изстрел от границата на полето направи резултата 0:2.

Класическото 3:0 оформи Дяков, който засече с глава центриране от ъглов удар. Четвъртият гол отбеляза Адалтон Жувенал - Дуду в 82-а минута с чудесен прехвърлящ удар. Той оформи и крайното 5:0 в 90-а минута.

След убедителната победа бургазлии са втори с актив от 13 точки, колкото има лидерът ЦСКА, но с по-лоша голова разлика от "армейците". Нещата за Локо Мездра не изглеждат никак розови на последното място в класирането без нито точка в актива и ужасяваща голова разлика от 1:17.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

useraAfc
13.09.2009 13:46

След 2 кръга играем с Левски в София не се учудвам да ги бием там *joking*

Resorter
12.09.2009 19:46

Тея не се отказват *joking* Продадоха Платини и пак мачкат *smile* Дано вземат участие в евротурнирите догодина.