Алегри: Реал и Барса са най-добрите отбори

11:15
Алегри: Реал и Барса са най-добрите отбори

Наставникът на Ювентус не скри разочарованието си от вчерашното тежко домакинско поражение на неговия тим с 0:3 от Реал Мадрид в първия четвъртфинален сблъсък между двата тима в Шампионската лига. Десет месеца след загубата във финала в Кардиф, торинци отново трябваше да понесат тежък удар от Кралския клуб, който почти сигурно ги изхвърля от надпреварата. Все пак Алегри отдаде заслуженото на съперника си, който бе воден от намиращия се в страхотна форма Кристиано Роналдо. Именно португалецът се превърна в главното действащо лице на " Ювентус Стейдиъм", реализирайки две от поаденията за успеха.

„Двата най-добри отбора са Реал Мадрид и Барселона, защото в единия играе Роналдо, а в другия Меси, заяви Алегри след срещата. Определено 3-0 е разочароващ резултат, особено като се има предвид, че Серхио Рамос ще е наказан за следващия мач и поне при 2:0 щяхме да имаме някакви надежди.

Когато играеш срещу Реал Мадрид е просто невъзможно да запазиш мрежата си суха, затова е важно да бележиш. Мисля, че като цяло тимът ми игра добра, Дибала имаше шанс да изравни, но тогава Роналдо успя да вкара втори гол и от половин положение. Но като погледнем статистиката му това не е особена изненада, тъй като той се разписа в последните десет мача на отбора си в Шампионската лига“, каза още той.

"Преди втория гол се защитавахме доста добре и давахме малко шансове на Реал. Едно неразбирателство обаче ни струва скъпо. Можехме да избегнем и трите попадения, но в тези срещи се нуждаеш и от малко късмет, а когато той е на страната на съперника, наистина е трудно“, допълни още наставникът на „бианконерите“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация