Белчев преди дербито: Малките детайли ще решат мача (видео)

16:11
Белчев преди дербито: Малките детайли ще решат мача (видео)

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев обяви пред официалния сайт на клуба, че ако футболистите изпълнят неговите указания, е сигурен, че ще бият Лудогорец в Разград. За целта специалистът разясни и какви са неговите наставления.

"Настроението е нормално, както преди мач. Готвим се при чудесни условия. Очакваме с нетърпение мача. Очаквам да направим добър мач, да покажем истинските си възможности и ако това стане, и ако бъдем дисциплинирани, съм сигурен, че ще се поздравим с успех."

"Рецепта за победа над Лудогорец няма. Отборът трябва да бъде дисциплиниран, да бъдат колектив. Когато топката е в противника, да пресираме и да бъдем агресивни. Това ако го покажем, със сигурност ще излезем победители."

"И двата отбора се познават добре. Малките детайли ще решат мача. Козът ни е в колектива. Това е”, каза Белчев, след което допълни, че футболистите му вече са осъзнали за какво става въпрос."

"Показаха характер, показаха колектив, показаха, че знаят за кой отбор играят и какви цели преследваме. Утре няма да е нищо по-различно от това. Трябва да покажем истинските си възможности."

"Надявам се този път да завършим в пълен състав. Да сме си извлекли поуки от предишните мачове. Да не се подаваме на провокации, ако има такива от страна на домакините. Но основното нещо, върху което мислим е за футбол и нагласата ни трябва да е за футбол. Всичко друго остава на заден план."

"Отдавна говорим, че трябва да бъдем концентиррани. Когато имаме повод за радост, да се радваме в рамките на нормалното. Да не правим излишни провокации. Основното нещо е мачът, в който да не ни водят емоциите, а да бъдем концентрирани и спокойни."

"Мачът е важен, но има още много срещи до края. Напрежение не трябва да има. Футболистите трябва да излязат уверени и със самочувстние, за да покажат истинското си лице, за да победим”, завърши треньорът на армейците.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация